foto

Franz Arnold

  • nar. 29.9.1878
    Znin, Preußen, Německá říše
  • zem. 29.9.1960 (82 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1999 Bröstsim & gubbsjuka (TV film)
1995 Spanische Fliege, Die (TV film)
1993 Spanska flugan (TV film)
1988 Ta mej! Jag är din! (TV film)
1987 Mädchen aus dem Fahrstuhl, Das (TV film)
1986 Fars lille påg (TV film)
1983 Spanska flugan (TV film)
1981 Der kühne Schwimmer (TV film)
1978 Der keusche Lebemann (TV film)
1976 Spanish Fly
1975 Hurra - ein Junge (TV film) - divadelní hra
1973 Lieber reich - aber glücklich (TV film)
Weekend im Paradies (TV film) - divadelní hra
1970 Die spanische Fliege - divadelní hra
1966 Spanische Fliege, Die (TV film)
1962 Hulla di Bulla (TV film) - divadelní hra
1961 Der keusche Lebemann (TV film) - divadelní hra
Stöpsel (TV film) - divadelní hra
Weekend im Paradies (TV film) - divadelní hra
1960 Die vertagte Nacht (TV film) - divadelní hra
1958 Der keusche Lebemann (TV film)
1955 Die spanische Fliege
1953 Hurra - ein Junge!
1937 Pappas pojke - divadelní hra
1932 Tisíc za jednu noc - divadelní hra
Tisíc za jednu noc (německá verze) - divadelní hra
1931 To neznáte Hadimršku - divadelní hra
To neznáte Hadimršku (německá verze) - divadelní hra

Divadelní záznam

2002 Der keusche Lebemann (divadelní záznam)
Ohnsorg Theater - Lustfahrt ins Paradies (divadelní záznam)
1992 Der keusche Lebemann (divadelní záznam) - divadelní hra
Ohnsorg Theater - Die schwebende Jungfrau (divadelní záznam) - divadelní hra
1990 Ohnsorg Theater - Die spanische Fliege (divadelní záznam) - divadelní hra
1986 Die spanische Fliege (divadelní záznam)
1981 Der keusche Lebemann (divadelní záznam) - divadelní hra
Weekend im Paradies (divadelní záznam) - divadelní hra
1979 Hurra - ein Junge (divadelní záznam) - divadelní hra
1976 Anton, zieh die Bremse an! (divadelní záznam)
1967 Der kühne Schwimmer (divadelní záznam) - divadelní hra
1964 Zwangseinquartierung (divadelní záznam) - divadelní hra
1960 Der kühne Schwimmer (divadelní záznam) - divadelní hra
1958 Die spanische Fliege (divadelní záznam) - divadelní hra
1955 Zwangseinweisung (divadelní záznam) - divadelní hra
1954 Die Zwangseinweisung (divadelní záznam) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1974 Den kyske levemand - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky