foto

Lisa Matthews

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2012 Australia on Trial (TV seriál)
2009 Darwin's Brave New World (TV seriál)
2008 Rogue Nation (TV seriál)

Dokumentární

2019 Austrálie v barvě (TV seriál)
Velká krize a 2. světová válka (E02)
Výspa impéria (E01)
2014 Australia: The Story of Us (TV seriál)
2007 In Search of Bony
Ten Pound Poms
2002 Shadow of Mary Poppins, The (TV film)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Darwin's Brave New World (TV seriál) - vyp.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2019 Austrálie v barvě (TV seriál)
Velká krize a 2. světová válka (E02)
Výspa impéria (E01)
2012 Raising the Curtain (TV seriál)
2007 In Search of Bony

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky