foto

Jamel Debbouze

  • nar. 18.6.1975 (44 let)
    Paříž, Île-de-France, Francie

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Galimatyáš (2009)

    - Ve filmu si měl původně zahrát i Jamel Debbouze, ale po třech týdnech z natáčení odešel s odvoláním na umělecké a finanční neshody. Vzápětí jej tedy nahradil Dany Boon (Bazil). (Avalon820)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2019 Jusqu'ici tout va bien
2015 La Vache
2013 Má vlast

TV seriály

2015 La petite histoire de France (TV seriál)

Dokumentární

2008 Když už jsme se narodili

Host

TV pořady

2011 Vendredi, tout est permis avec Arthur (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
2006 Jamel comedy club (TV pořad)
Jour de fête (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
T'empêches tout le monde de dormir (TV pořad)
2005 Mon plus grand moment de cinéma (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
Samedi soir avec... (TV pořad)
2003 93 Faubourg Saint-Honoré (TV pořad)
2002 Le pire du Morning Live (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
1998 Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1987 Nulle part ailleurs (TV pořad)
1986 Élection de Miss France (TV pořad)
1981 13 heures le journal (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)
1975 Le journal de 20 heures (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(30)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace