foto

Valentin Schreyer

  • nar. 25.12.1978 (40 let)
    Kitzbühel, Tirol, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kobra 11 - Showtime pro Paula (TV film)
2017 Tatort - Wehrlos (TV film)
2015 Die Vertretung
Sorry Guys
2014 Poslední tanec
2013 Heartbeat
Hopped Up - Friedliche Droge
2012 Talfahrt
Zimmer 34
2011 Kdo jinému kila sčítá... (TV film)
2010 Die Verrückte Welt der Ute Bock
Todespolka
Unseen
2009 Zeitsprung
2007 Da wo die Freundschaft zählt (TV film)
Warten auf den Mond
2002 August der Glückliche (TV film)
Mademoiselle Else (TV film)
Nogo
2000 Der Bockerer III - Die Brücke von Andau

TV seriály

2006 Kupetzky (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
Big Ben (TV seriál)
Smrt kněze (S04E03)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lidé a mikrobi (TV film) - vyp.
2015 Menschen & Mächte: Arm trotz Arbeit (TV film) - vyp.
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky