foto

Richard Dobbs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2012 Local Commercial

TV seriály

2008 Uklízeč (TV seriál)
2006 Právo a pořádek (TV seriál)
Positive (S16E19)
Heart of Darkness (S16E13)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Sects (S15E19)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Enemy (S15E10)
Cut (S15E06)
Coming Down Hard (S15E04)
další epizody (6)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Floater (S14E07)
Sheltered (S13E22)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Wheel (S13E09)
Hitman (S13E06)
The Ring (S13E05)
další epizody (5)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Runaway (S02E16)
Paranoia (S02E14)
Abuse (S02E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Formerly Famous (S12E06)
Soldier of Fortune (S12E04)
School Daze (S11E22)
další epizody (5)
2000 Deadline (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Chat Room (S01E18)
Misleader (S01E17)
Právo a pořádek (TV seriál)
Turnstile Justice (S11E02)
High & Low (S10E22)
Mother's Milk (S10E12)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hysterie (S01E04)
Právo a pořádek (TV seriál)
Tabula Rasa (S09E19)
Harm (S09E16)
Hunters (S09E13)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Stalker (S08E18)

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Local Commercial

Kameramanská filmografie

TV seriály

1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Blood Money (S10E08)
Patsy (S10E07)
Marathon (S10E06)
další epizody (6)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Punk (S09E08)
Flight (S09E04)
DWB (S09E02)
další epizody (9)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Burned (S08E09)
Nullification (S08E05)
Harvest (S08E04)
další epizody (5)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Girlfriends (S06E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky