foto

Noemi Besedes

  • nar. 14.3.1980 (37 let)
    Basilej, Švýcarsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Dengler - Am zwölften Tag (TV film)
2015 Magnum: Aloha, Berlin!
2014 I Am Here
2012 Každý dělá, co umí
Věčná smolařka
2011 Eine falsche Nacht (studentský film)
Pod křídly lásky (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
2009 Hanebný pancharti
Mondscheinsonate
2008 Die Helden aus der Nachbarschaft
2003 Out of Control

TV seriály

2017 Sense8 (TV seriál)
I Have No Room In My Heart For Hate (S02E06)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Nadlidské schopnosti (S05E03)
Separační úzkost (S05E01)
2012 Der Bestatter (TV seriál)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)
Rick & Olli (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace