foto

Noemi Besedes

  • nar. 14.3.1980 (40 let)
    Basilej, Švýcarsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Magnum: Aloha, Berlin!
2014 I Am Here
2012 Každý dělá, co umí
Věčná smolařka
2011 Eine falsche Nacht (studentský film)
Pod křídly lásky (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
2009 Hanebný pancharti
Mondscheinsonate
2008 Die Helden aus der Nachbarschaft
2003 Out of Control

TV seriály

2019 Dengler (TV seriál)
Brennende Kälte (E05)
2017 Osmý smysl (TV seriál)
I Have No Room In My Heart For Hate (S02E07)
2016 Dengler (TV seriál)
Am zwölften Tag (E02)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Nadlidské schopnosti (S05E03)
Separační úzkost (S05E01)
2013 Tenká černá linie (TV seriál)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Modrá krev (S07E03)
2010 Lena - láska mého života (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2006 Rick & Olli (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky