foto

Danny Rafic

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Blanco
2019 The Assent
2018 Look Away
The Angel
2017 Ha Ben Dod
2016 Criminal: V hlavě zločince
The Man Who Was Thursday
2015 Club Life
2013 Město nemrtvých
2012 The Iceman
2008 Maturitní sex
2006 Danika
2004 RX
1999 Thicker Than Water

TV seriály

2015 Fauda (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2013 Bnei Aruba (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky