foto

Chris Prynoski

  • nar. 1.11.1971 (47 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Nerdland
2010 Freaknik: The Musical (TV film)
2006 Amazing Screw-On Head, The (TV film)

TV seriály

2013 Turbo R.A.Ke.Ta. (TV seriál)
2012 Motorcity (TV seriál)
2007 Happy Monster Band (TV seriál)
2006 Metalocalypse (TV seriál)
2004 Megas XLR (TV seriál)
1999 Downtown (TV seriál)
1997 Daria (TV seriál)
The Lab Brat (S01E07)
1995 The What a Cartoon Show (TV seriál)

Střihačská filmografie

TV seriály

2006 Metalocalypse (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Abby Hatcher (TV seriál)
2012 Motorcity (TV seriál)
1999 Downtown (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace