foto

Gook-hwan Jeon

  • nar. 21.7.1952 (67 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Tajná mise v Soulu
2016 Robot, Sori
2015 Sonnim
2013 Changsoo
Eungjingja
2012 Hoisawon
Vyšinutí
2011 Aideul...
Athena: Bohyně války
Dogani
Geulreobeu
Hyultoo
Mihanhae, komaweo
Přední linie
Quick
2010 Bangga? bangga!
Euihyeongje
Sowa hamque yeohanghaneun beob
Viděl jsem ďábla
2009 Gut moning peurejideonteu
Jakjeon
2008 Miindo
2007 Doo salamida
Eokkaeneomeoui yeonin
Mai padeo
Seukauteu
Sikkaek
Ssonda
Uri dongne
2005 Dalkomhan insaeng
Gan keun gajok
Luk
Pasongsong gyerantak
Wichool
2004 Gajok
2003 4 inyong shiktak
Nangman jagaek

TV seriály

2019 Ligalhai (TV seriál)
2018 Big poreseuteu (TV seriál)
Mubeob byeonhosa (TV seriál)
2017 Dodooknom, dodooknim (TV seriál)
Eulmooneui ilseung (TV seriál)
2016 Boolyaseong (TV seriál)
Dakteoseu (TV seriál)
Piribooneun sanai (TV seriál)
Uri gapsooni (TV seriál)
2015 Aenggeurimam (TV seriál)
Gamyeon (TV seriál)
Yongpalyi (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Dakteo yibangin (TV seriál)
Dalryeora jangmi (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
Ki hwanghoo (TV seriál)
Kyeolhonui yeoshi (TV seriál)
Nain : ahob beonui shiganyeohaeng (TV seriál)
2012 Chugyeogja (TV seriál)
Dasutsongarak (TV seriál)
Deokingtuheocheu (TV seriál)
Deuramaui jewang (TV seriál)
Gaksital (TV seriál)
Episode 28 (E28)
Episode 27 (E27)
Episode 26 (E26)
další epizody (28)
Nae insaengui danbi (TV seriál)
2011 Bitgwa geurimja (TV seriál)
Midas (TV seriál)
Moosa Baekdongsoo (TV seriál)
Sonyeo K (TV seriál)
2010 Nappeun namja (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky