foto

Lola Hrabovská

  • nar. 20.7.1987 (31 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Před kamerou se objevila už jako dítě, kdy jí její tatínek pracující jako kameraman bral sebou na natáčení. Nedávno jsme Lolu mohli vidět v jedné z hlavních rolí videoklipu Davida Kollera - Recidiva, kde si po boku Václava Neužila zahrála prostitutku. Tato role způsobila nemalý rozruh a stížnosti občanů na Lolou zahrané sexuální a nahé scény.

Další nahá scéna jí čekala při natáčení jednoho z dílů seriálu Stopy života - zlatá mládež režiséra Tomáše Magnuska. Dále se objevila v roli milenky zámožného staršího pána v seriálu Vraždy v kruhu. V dalším seriálu Škoda lásky si zahrála ženu nařčenou z nevěry. Také se objevila ve filmu režiséra Petra Nikolaeva Na druhý pohled v roli sestřičky. Dále se podílela na filmech jako Rudý Kapitán, Vraždy v kruhu, Případy 1. oddělení.

Hlavní role si zahrála v reality show Soudkyně Barbara, kde opět ztvárnila negativní roli zlatokopky a stíhačky Denisy a naivní přítelkyni psychopata Zuzanu. V neposlední řadě byla přizvána Slovenskou televizí k podílení se na skryté kameře TV pořadu Modré z neba, kde si zahrála roli zoufalé majitelky motocyklu Dněpr K-750. Aktuálně se Lola věnuje také divadlu - po tom, co prošla divadelní průpravou ve Švandově divadle pod vedením skvělé herečky Kristýny Frejové, založila společně se svojí kamarádkou Monikou Zítkovou amatérský divadelní spolek v Berouně.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rudý kapitán
2014 Na druhý pohled (TV film)

TV seriály

2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Stopy života (TV seriál)
Zlatá mládež (S01E07)
2013 Škoda lásky (TV seriál)

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
2008 Modré z neba (TV pořad)

Hudební videoklipy

2015 David Koller - Recidiva (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace