foto

Rudi Strahl

  • nar. 14.1.1931
    Štětín, Německá říše
  • zem. 4.5.2001 (70 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Ein seltsamer Heiliger (TV film) - divadelní hra
1993 Geschichten aus der Heimat - Ein Kerl wie Samt und Seide (TV film)
1991 Farssmann oder Zu Fuss in die Sackgasse
1976 Adam und Eva und kein Ende (TV film)
1971 In Sachen Adam und Eva (TV film) - divadelní hra
1969 Um vier kommt Irene (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)

Divadelní záznam

1980 Arno Prinz von Wolkenstein oder Kader entscheiden alles (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky