foto

Walter Lendrich

  • nar. 27.5.1912
    Arnstadt, Německá říše
  • zem. 15.7.1999 (87 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Polizeiruf 110 - Im Alter von... (TV film)
1991 Tandem (TV film)
1987 Sansibar oder Der letzte Grund (TV film)
1986 Junge Herr Siegmund, Der (TV film)
Pelle der Eroberer (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Verlockung (TV film)
1983 Roztomilé hříšnice (TV film)
So wie du lebst (TV film)
Taková milá paní... (TV film)
1982 Bahnwärter Thiel (TV film)
Das Fahrrad
1981 Tajemný jakobín
Velké dobrodružství Kašpara Schmecka (TV film)
1980 Dejte mi šanci (TV film)
Meines Vaters Straßenbahn (TV film)
1979 Blesky nad Mexikem
Hochzeit in Weltzow (TV film)
Katův bratr
Lachtauben weinen nicht
P.S.
Pinselheinrich (TV film)
1978 Brandstellen
Hrst naděje
1977 Útěk
1976 Ein verdammt schöner Tag (TV film)
Oh, diese Tiere (TV film)
Polizeiruf 110 - Eine fast perfekte Sache (TV film)
1975 Bankett für Achilles
Das große ABC (Monsieur Topaze) (TV film)
Lota ve Výmaru
Případ beze svědků (TV film)
Schwester Agnes (TV film)
1974 Eigene Haut, Die (TV film)
Ich war in Honolulu - wetten? (TV film)
Láska v šestnácti
Nackte Mann auf dem Sportplatz, Der
Polizeiruf 110 - Lohnraub (TV film)
Polizeiruf 110 - Per Anhalter (TV film)
Somow und andere (TV film)
1973 Aus dem Leben eines Taugenichts
Der wunderbare Schatz (TV film)
Meine Schwester Tilli (TV film)
Zement (TV film)
1972 Bach in Arnstadt (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Haus an der Bahn (TV film)
Ten třetí
1971 Der Sonne Glut (TV film)
KLK volá PTX: Červená kapela
Knut Speleman (TV film)
1970 Anlauf (TV film)
Effi Briest (TV film)
Netzwerk
1969 Die Rosenholzmöbel (TV film)
Die Verschwörung (TV film)
Minna von Barnheim oder Das Soldatenglück (TV film)
Sehnsucht nach Sabine (TV film)
Verschwörung (TV film)
Weite Straßen, stille Liebe
1968 Heroin
Leben zu zweit
Mohr und die Raben von London
Urlaub (TV film)
1967 Brot und Rosen
Ein Tag und eine Nacht (TV film)
Fahne von Kriwoj Rog, Die
Immer um den März herum (TV film)
Kinder der Sonne (TV film)
Mit 70 hat man noch Träume (TV film)
1966 Blaulicht - Ein Mann zuviel (TV film)
Dr. Schlüter - Unter Menschen (TV film)
Fernsehpitaval - Die Synagoge brennt (TV film)
Hände hoch oder ich schieße
Irrlicht und Feuer (TV film)
Tischlein, deck dich... (TV film)
Ztracený anděl
1965 Das Kaninchen bin ich
Die Mutter und das Schweigen (TV film)
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
Episoden vom Glück (TV film)
Schlafwagen Paris-München (TV film)
1964 Das gewöhnliche Wunder (TV film)
Der Fächer der Madame de Pompadour (TV film)
Hör mir auf mit Fernsehn! (TV film)
Sieh' den Menschen. Eine Episode um Käthe Kollwitz (TV film)
1963 Der Morin - Das Schwein (TV film)
Schatten und Schemen (TV film)
Ten vedle tebe (TV film)
1962 Der Vierte (TV film)
Královské děti
1961 Das Stacheltier - Aber der Regen rinnt
Der Meisterboxer (TV film)
Fremde, Der
Professor Mamlock
Und am Himmel Christbäume (TV film)
1960 Licht unter der Tür (TV film)
Professor Mamlock (TV film)
1959 Blaulicht - Zweimal gestorben (TV film)
Im Sonderauftrag
Tote Seelen (TV film)
Zboží pro Katalánii
1958 Der Prozeß wird vertagt
1957 Berlín - rozdělené město
1956 Berlínská romance
Der Geizige (TV film)
Sudí zalamejský
1955 Ed Martin vypovídá
1954 Ernst Thälmann - Syn své třídy
Gefährliche Fracht
Kaba-rette sich, wer muss! (TV film)
1953 Anna Susanna
Nepřemožitelní
Tajná akta Solvay

TV seriály

1986 Neumanns Geschichten (TV seriál)
1984 Familie Neumann (TV seriál)
Mensch, Oma! (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
1981 Jockei Monika (TV seriál)
1980 Archiv smrti (TV seriál)
1979 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Konsequenzen (E67)
1977 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Eine Waschmaschine (E50)
1975 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Heimliche Hände (E40)
1974 Erlesenes (TV seriál)
15 Schritte Distanz (S01E22)
1973 Eva und Adam (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 I ve smrti sami (TV seriál)
Zollfahndung (TV seriál)
1969 Aufregende Jahre (TV seriál)
Drei von der K (TV seriál)
1968 Die Leute von Karvenbruch (TV seriál)
Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1967 Hannes Scharf (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)
1964 Vlk mezi vlky (TV seriál)
1962 Tempel des Satans (TV seriál)
1957 Fernsehpitaval (TV seriál)

Dokumentární

1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Divadelní záznam

1985 Die Rundköpfe und die Spitzköpfe (divadelní záznam)
1977 Happy End (divadelní záznam)
1975 Die unheilige Sophia (divadelní záznam)
1973 Das Honigfaß (divadelní záznam)
1970 Das Verhör von Habana (divadelní záznam)
1968 Der Mond scheint auf Kylenamoe (divadelní záznam)
1962 Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)
Vor Sonnenuntergang (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky