foto

Steven Capitano Calitri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Náš Jake
Paper Year
2016 The Persian Connection
2015 Walter
2013 Čas sklizně
2012 Would You Rather
2011 I'm Having a Difficult Time Killing My Parents
Přirozený výběr

TV seriály

2020 Everything's Gonna Be Okay (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
2018 Love Is_ (TV seriál)
Nuri and Yasir (E01)
2017 Dimenze 404 (TV seriál)
Polybius (E04)
Chronos (E03)
2016 Broad City (TV seriál)
Jews on a Plane (S03E10)
Getting There (S03E09)
Burning Bridges (S03E08)
další epizody (10)
2015 Broad City (TV seriál)
St. Marks (S02E10)
Coat Check (S02E09)
Kirk Steele (S02E08)
další epizody (10)
2014 Broad City (TV seriál)
The Last Supper (S01E10)
Apartment Hunters (S01E09)
Destination: Wedding (S01E08)
další epizody (10)

TV pořady

2013 This Is Not Happening (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky