foto

Jóičiró Kóno

  • nar. 30.4.1960 (60 let)
    Kjóto, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Šin Godžira
2008 Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
2007 Akuma ga kitarite fue wo fuku (TV film)

TV seriály

2017 Sakura no ojakodon (TV seriál)
2016 Specialist (TV seriál)
2014 Džúi-san, džiken desu jo (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
Tokusó (TV seriál)
2013 Daini gakušó (TV seriál)
Hanzawa Naoki (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Keidži no manazaši (TV seriál)
Kurokóči (TV seriál)
Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
2012 Doku (Poison) (TV seriál)
Džoi Kuraiši Šóko (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
2011 Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
2010 Zettai reido (TV seriál)
2009 Smile (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
Šibatora (TV seriál)
2002 Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
1999 Suzuran (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky