foto

Rolf Herricht

  • nar. 5.10.1927
    Magdeburg, Německá říše
  • zem. 23.8.1981 (53 let)
    Berlín, Berlin, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Host

Filmy

1970 Ein Jahr voll Musik (TV film)

TV pořady

1995 ...uns're Helga... (TV pořad)
1991 The Best of Big Helga (TV pořad)
1972 Ein Kessel Buntes (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1999 Der Osten lacht (TV film)
1980 Baulöwe, Der
Maxe Baumann: Max in Moritzhagen (TV film)
1979 Maxe Baumann: Überraschung für Max (TV film)
1978 Du und icke und Berlin (TV film)
Ein Hahn im Korb (TV film)
Maxe Baumann: Max auf Reisen (TV film)
1977 DEFA-Disko 77
Der rasende Roland (TV film)
Ehe man Ehefrau bleibt (TV film)
Maxe Baumann: Keine Ferien für Max (TV film)
Umwege ins Glück
Urlaub nach Prospekt (TV film)
1976 Frauen sind Männersache (TV film)
Fürs ganze Leben (TV film)
Heute Ruhetag (TV film)
Keine Hochzeit ohne Ernst (TV film)
Maxe Baumann: Ferien ohne Ende (TV film)
1975 Mein lieber Kokuschinsky (TV film)
1974 Alle Haare wieder (TV film)
Schultze mit tz (TV film)
So eine Frau...!
1973 Gewisser Katulla, Ein (TV film)
Nešvindluj, miláčku!
1972 Der Mann seiner Frau (TV film)
1971 Husaren in Berlin
Čjornje suchari
1970 Der Schein trügt (TV film)
1969 Der Weihnachtsmann heißt Willi
Se mnou ne, madam
Seine Hoheit, Genosse Prinz
Tolle Tage (TV film)
Šéf přijde ve dvanáct
1968 Hejtman Florián
1967 Meine Freundin Sybille
1966 Drei leichte Fälle (TV film)
Hände hoch oder ich schieße
1965 Der Reserveheld
Nichts als Sünde
1964 Geliebte weiße Maus
1963 Das Stacheltier - Die Heilige und ihr Narr
Das Stacheltier - Paris sur glâce: Im Friedrichstadt-Palast Berli
Komm mit mir nach Montevideo (TV film)
Přísně tajné
1962 Was halten Sie von Musik? (TV film)
1961 Gastspiel im Dschungel (TV film)
Kater Lampe (TV film)
1960 2 x Madeleine (TV film)
Podezřelý je můj syn
1959 Musterknaben
Wie die Wilden (TV film)

TV seriály

1982 Geschichten übern Gartenzaun (TV seriál)
1978 Rentner haben niemals Zeit (TV seriál)
1976 Maxe Baumann (TV seriál)
1969 Rendezvous mit Unbekannt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky