foto

Robert Drasnin

  • nar. 17.11.1927
    Charleston, West Virginia, USA
  • zem. 13.5.2015 (87 let)
    Tarzana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1988 Secret Witness (TV film)
1986 Who Is Julia? (TV film)
1985 Líbá, Mary (TV film)
1983 Dcera svého otce (TV film)
1979 Crisis in Mid-air (TV film)
1973 The Candy Snatchers
Wheeler and Murdoch (TV film)
1972 Heist, The (TV film)
Jigsaw (TV film)
Night of Terror (TV film)
1971 Cannon (TV film)
Dead Men Tell No Tales (TV film)
Dr. Cook's Garden (TV film)
Murder Once Removed (TV film)
Taste of Evil, A (TV film)
Tattered Web, A (TV film)
They Call It Murder (TV film)
1970 Crowhaven Farm (TV film)
Old Man Who Cried Wolf, The (TV film)
The Kremlin Letter
1969 Daughter of the Mind (TV film)
The Desperate Mission (TV film)
1966 One of Our Spies Is Missing
Picture Mommy Dead
Smrt obchodního cestujícího (TV film)

TV seriály

1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
1978 The Runaways (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 Serpico (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
1974 Petrocelli (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
1967 Custer (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Monroes, The (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 The Great Adventure (TV seriál)
1962 Wide Country (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Hunt (S03E19)
1959 The Rebel (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)

Dokumentární

2002 Cinemania
1967 Harvest

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace