foto

Pete Rugolo

  • nar. 25.12.1915
    San Piero, Sicílie, Itálie
  • zem. 16.10.2011 (95 let)
    Sherman Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1997 Život jako ohňostroj
1982 For Lovers Only (TV film)
1981 Chu Chu and the Philly Flash
Revenge of the Gray Gang (TV film)
Underground Aces
1978 Jordan Chance, The (TV film)
1977 San Pedro Bums, The (TV film)
1976 Foxtrot
1975 Death Stalk (TV film)
Last Hours Before Morning (TV film)
1974 Death Cruise (TV film)
The Story of Pretty Boy Floyd (TV film)
1973 Drive Hard, Drive Fast (TV film)
Letters from Three Lovers (TV film)
Letters, The (TV film)
Set This Town on Fire (TV film)
1971 Do You Take This Stranger? (TV film)
How to Steal an Airplane (TV film)
The Death of Me Yet (TV film)
1970 The Challengers (TV film)
Young Country, The (TV film)
1969 Lonely Profession, The (TV film)
1968 Sound of Anger, The (TV film)
The Sweet Ride
1967 The Outsider (TV film)
1966 Horatio Alger Jones (TV film)
1965 Two's Company (TV film)
1960 Private Property
1959 Jack the Ripper
1952 Glory Alley
1951 The Strip

TV seriály

1984 Blue Thunder (TV seriál)
1979 Poslední kabriolet (TV seriál)
1977 Carter Country (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Jigsaw John (TV seriál)
Kingston: Confidential (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Vítej v Koreji 2 (S04E02)
Vítej v Koreji 1 (S04E01)
1974 Movin' On (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Toma (TV seriál)
1972 Cool Million (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Lost in Space (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Many Happy Returns (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Kraft Suspense Theatre (TV seriál)
The Richard Boone Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 87th Precinct (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
The Investigators (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 The Untouchables (TV seriál)
1957 Leave It to Beaver (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace