foto

Adrian Sieber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Vyděděnec
2013 Lost Place
Stories Forlorn
2012 Asternauts
2011 Fremdkörper
2008 GeradeRaus 08
2007 Graphit auf Leinwand, 1920 x 1080 px (studentský film)
2006 Die Wahrheit über das Volk der Mäuse (studentský film)
O sole mio (studentský film)
2005 Bestellung 0-0-4-9 (studentský film)
Ende (studentský film)

Dokumentární

2010 Zwischen Welten
2009 Pretzels, Polka and the Pursuit of Happiness (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky