foto

Gail Lerner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2015 Raise The ToyGantic
2010 Open Books (TV film)
2003 Tan Lines: The Making of Suntanned Bikini
2000 Seraglio

TV seriály

2019 Black-ish (TV seriál)
Dreamgirls and Boys (S05E12)
2018 Black-ish (TV seriál)
Good Grief (S05E05)
Fifty-Three Percent (S04E20)
2017 Black-ish (TV seriál)
Advance to Go (Collect $200) (S04E04)
2016 Black-ish (TV seriál)
Jack of All Trades (S03E06)
Sink or Swim (S02E14)
2015 Black-ish (TV seriál)
Dr. Hell No (S02E03)
Sex, Lies and Vasectomies (S01E18)
2014 Black-ish (TV seriál)
Black Santa/White Christmas (S01E10)
Crazy Mom (S01E04)
Trophy Wife (TV seriál)
Couples Therapy (E18)
2013 Trophy Wife (TV seriál)
The Date (E07)
2012 Ben a Kate (TV seriál)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Big White Lies (S02E20)
The Shrink, the Dare, Her Date and Her Brother (S02E10)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Baby Steps (S02E02)
Barefoot Pedaler (S01E11)
2008 Můj nejhorší týden (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
Proč mě neobejme? (E11)
2007 Andy Barker, P.I. (TV seriál)
Zpátky do studia (TV seriál)
První večeře (E03)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Desátá výroční úžasná noc her (S08E04)
Ples na sv. Valentýna (S07E16)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Graceino výročí 2/2 (S07E09)
East Side Story (S06E17)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Jack na soutěži (S06E05)
Sbohem, Stane (S05E24)
Ten, který mě miloval (S05E18)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Můj dům, moje auto (S05E06)
2001 Inside Schwartz (TV seriál)
2000 The Trouble with Normal (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Slasti a strasti charity (S02E18)
1998 Brian Benben Show (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Raise The ToyGantic
2000 Seraglio

TV seriály

2019 Black-ish (TV seriál)
Each One, Teach One (S05E17)
2018 Grace a Frankie (TV seriál)
Zákaz vycházení (S04E08)
Black-ish (TV seriál)
Gap Year (S05E01)
Collateral Damage (S04E22)
R-E-S-P-E-C-T (S04E14)
2017 Black-ish (TV seriál)
The Name Game (S03E14)
2016 Black-ish (TV seriál)
The Johnson Show (S02E21)
Nešika (TV seriál)
WTF Happened Last Year? (S05E14)
2014 Trophy Wife (TV seriál)
Couples Therapy (E18)
2013 Šťastní až do smrti (TV seriál)
KickBall 2: The Kickening (S03E10)

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky