foto

Raquel Fernández Nuñez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Haunting of the Mary Celeste
Stoma
2017 Those Left Behind
2016 Las furias
2014 Rastres de sàndal
2013 Fallible Girl, A
Todas las mujeres
2011 Tora Bora
2010 Regreso de Lencho, El
2004 Four Dead Batteries

TV seriály

2020 Madres. Amor y vida (TV seriál)
2014 Match (TV seriál)
2010 Todas las mujeres (TV seriál)

Dokumentární

2020 Ellas

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky