foto

Leonardo Cimino

  • nar. 4.11.1917
    Manhattan, New York City, New York, USA
  • zem. 3.3.2012 (94 let)
    Woodstock, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Než ďábel zjistí, že seš mrtvej
2001 18 Shades of Dust
Ranaři
1999 Kolébka ve větru
1998 Svědek proti mafii (TV film)
1995 Vodní svět
1993 Household Saints
1992 Claude
1991 Dead and Alive: The Race for Gus Farace (TV film)
Hudson Hawk
1990 Nováček
Q & A
1989 Penn & Teller Get Killed
1988 Sedmé znamení
1987 Pod vlivem úplňku
Záhrobní komando
1984 Duna
1983 Dočkáme se někdy rána? (TV film)
Kokain a modré oči (TV film)
V (TV film)
1982 Amityville 2: Posedlost
Monsignor
1980 Rappaccini's Daughter (TV film)
Time for Miracles, A (TV film)
Vzpomínky na hvězdný prach
Ztraceni beze stop
1975 The Man in the Glass Booth
1973 Honor Thy Father (TV film)
Jeremy
1972 Come Back, Charleston Blue
1970 Bavlna v Harlemu
1969 Stiletto
1964 The Confession
1961 Give Us Barabbas! (TV film)
Mad Dog Coll
The Young Savages

TV seriály

2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Panic (S10E13)
1997 The Hunger (TV seriál)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Remand (S06E10)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
1987 The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1985 The Equalizer (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1975 Ryan's Hope (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1966 ABC Stage 67 (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1961 'Way Out (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Brenner (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace