foto

Tóru Tezuka

  • nar. 27.6.1962 (56 let)
    Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ašura girl: Blood-C iken
2016 Kenji no Honkai (TV film)
Kin Medaru Otoko
Šin Godžira
2015 Love & Peace
Tenkú no hači
2013 Miss Zombie
2012 Arakawa Under the Bridge
Deddo sushi
2010 Kamen Raidā × Kamen Raidā: Daburu ando Dikeido Mūbī Taisen Nisenjū
2009 Kanikósen
Nidžusseiki šónen saišúšó: Bokura no hata
Nidžusseiki šónen: dai ni šó - saigo no kibó
2007 Hedvábná cesta
2006 Inugoe
Jókai kidan
Nihon činbocu
2005 Jume no naka e
Mîtobôru mashin
Večeře u Noriko
2004 Cutie Honey
2003 Hebi ičigo
Sebunsu Anibasari
2002 Kōfuku no kane
Play Ball
2001 Gipusu
Ichi the Killer
2000 Dead or Alive 2: Tóbóša
Uzumaki
1999 Gamera 3: Džašin kakusei
Keizoku: Phantom (TV film)
1998 Love & Pop
Open House
1997 Pieta
1995 Tókjó kjódai

TV seriály

2018 Jaretakamo iinkai (TV seriál)
2017 Zenrjoku šissó (TV seriál)
Čiisa na kjodžin (TV seriál)
2016 Fragile (TV seriál)
Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Jutori desu ga nani ka (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Kumokiri Nizaemon 3 (TV seriál)
2015 Designer Baby (TV seriál)
Dokondžó Gaeru (TV seriál)
Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Risuku no Kamisama (TV seriál)
Taikomochi no tatsujin: Tadashii XX no homekata (TV seriál)
Tenshi no Knife (TV seriál)
The Hatsumori Bemars (TV seriál)
doS Deka (TV seriál)
2014 Hero 2 (TV seriál)
Kumogiri Nizaemon 2 (TV seriál)
Roosevelt Game (TV seriál)
Senrjokugai sósakan (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
2013 Hanzawa Naoki (TV seriál)
Henšin intabjuá no jú'ucu (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži 5 (TV seriál)
Kumokiri Nizaemon (TV seriál)
2012 Doku (Poison) (TV seriál)
2011 Arakawa Under the Bridge (TV seriál)
2010 Madžisuka gakuen (TV seriál)
2009 Kareinaru supai (TV seriál)
2008 Shikaotoko Aoniyoshi (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2002 Trick 2 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace