foto

Bjarne Henriksen

  • nar. 18.1.1959 (59 let)
    Såderup, Fyn, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kursk
Wonderful Copenhagen
2017 Neuvěřitelný příběh o obrovské hrušce
2016 Život pod psa
2014 Hledání
2013 Tarok
2012 Hon
Tarzan bábovka
Tento život
Čtyři děti a jeden otec VI
2011 Der Verdacht (TV film)
Noget i luften
2010 Drž mě pevně
Tigre og tatoveringer
2008 Jízdenka do Korsoru
Rozbouřené vody
Ten, koho se bojíš
2007 Doma je doma
Irene Huss - Dračí tetování (TV film)
Paragraf 15
2006 Lotto
Umění plakat
2005 Číňan
Šampioni
2004 Billy Boy 900: Vampyrkysset (TV film)
Královská hra
Simon
2003 Sígři
Torremolinos 73
2002 Arsenik og gamle kniplinger (TV film)
2001 Den D - střihačův sestřih (TV film)
Meningen med Flemming
Monin svět
Postkort fra Mars
Woyzecks sidste symfoni
2000 D-dag (TV film)
D-dag - Boris (TV film)
D-dag - Carl (TV film)
D-dag - Lise (TV film)
D-dag - Niels-Henning (TV film)
Fruen på Hamre
Hlubiny strachu
På fremmed mark
Vypřáhni koně
1999 Besat
Den bedste af alle verdener
Det sublime
Dybt vand (TV film)
Pizza King
Seth
1998 Motello
Rodinná oslava
Sami doma
1997 Den sidste viking
Let's get lost
Sinans bryllup
1996 Anton
Největší hrdinové
Portland
Zlá krev
1990 Guitarracisten (TV film)

TV seriály

2018 Advokaten (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (6)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Skybrud (S04E06)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
další epizody (6)
2016 V pasti (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)
Badehotellet (TV seriál)
Kortene på bordet (S03E06)
Stauning (S03E05)
Strandvaskeren (S03E04)
další epizody (5)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Amandas gæster (S03E01)
Stormen (S02E07)
Sandhedens time (S02E06)
další epizody (8)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Slutningen på sæsonen (S01E06)
Eventyr i sommernatten (S01E05)
Stormen raser (S01E04)
další epizody (5)
2013 Badehotellet (TV seriál)
En sommer ved Vesterhavet (S01E01)
Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (4)
2011 Lykke (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Právo na soukromí (S02E09)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – první část (S02E07)
další epizody (8)
2010 Vláda (TV seriál)
Rozděl a panuj (S01E09)
Sto dní (S01E04)
Napočítej do devadesáti (S01E02)
2009 Jak běží život (TV seriál)
Muži z Blekingegade (TV seriál)
2007 Vražda (TV seriál)
Epizoda 20 (S01E20)
Epizoda 19 (S01E19)
Epizoda 18 (S01E18)
další epizody (20)
2005 Medicinmannen (TV seriál)
2004 Krøniken (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
Plan B (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
1998 Brødrene Mortensens jul (TV seriál)
Hjerteflimmer (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Dokumentární

2009 Fräulein Stinnes fährt um die Welt (TV film)
2003 'Así se hizo' - Torremolinos 73 (TV film)
2001 Eventyrerne (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace