foto

Dan Roberts

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Gunned Down
2016 Útok šelem
2014 Playhouse uvádí - Oběť (TV film)
X Moor
2012 A Fantastic Fear of Everything

TV seriály

2018 Hanna (TV seriál)
Patrick Melrose (TV seriál)
Jistá naděje (E03)
2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
The Duel (S04E05)
Blackbird (S04E03)
The Noose (S04E01)
2007 Cranford (TV seriál)

Dokumentární

2016 The Investigator: A British Crime Story (TV seriál)
2010 Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace