foto

Dan Roberts

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 The Bike Thief
2017 Gunned Down
2016 Útok šelem
2014 Playhouse uvádí - Oběť (TV film)
X Moor
2012 A Fantastic Fear of Everything

TV seriály

2020 Trigonometrie (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 6 (E06)
Třetí den (TV seriál)
Sunday - The Ghost (E03)
2019 Hanna (TV seriál)
Father (S01E04)
City (S01E03)
Jeho temné esence (TV seriál)
The Lost Boy (S01E05)
Armour (S01E04)
2018 Patrick Melrose (TV seriál)
Jistá naděje (E03)
2017 Guerrilla (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Souboj (S04E05)
Kos (S04E03)
Oprátka (S04E01)
2007 Cranford (TV seriál)
April 1843 (S01E04)
August 1842 (S01E02)

Dokumentární

2016 The Investigator: A British Crime Story (TV seriál)
2010 Kameraman: Život a dílo Jacka Cardiffa

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky