foto

Alisen Down

  • nar. 3.1.1976 (44 let)
    Langley, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Útěk z minulosti (TV film)
2010 Fathers & Sons
Letos nepeču (TV film)
Paradox
2009 Battlestar Galactica: Plán
Případ číslo 39
2008 Control Alt Delete
Den, kdy se zastavila Země
Hvězdná brána: Archa pravdy
2007 Příběhy z USA
2005 Past (TV film)
2004 The Life (TV film)
2002 Mrtvá zóna
1999 Bad Money
Late Night Sessions

TV seriály

2020 Cardinal (TV seriál)
Robert (S04E01)
2019 Star Trek: Discovery (TV seriál)
Project Daedalus (S02E09)
If Memory Serves (S02E08)
2018 12 opic (TV seriál)
Ještě minutu (S04E09)
Démoni (S04E08)
Dcery (S04E07)
další epizody (8)
2017 12 opic (TV seriál)
Svědek (S03E10)
Zlodějka (S03E09)
Masky (S03E08)
další epizody (9)
Lovci duchů (TV seriál)
Advanced Thanatology (S13E05)
2016 12 opic (TV seriál)
Vzpomínky na budoucnost (S02E13)
Otec (S02E10)
Hyena (S02E09)
další epizody (6)
2015 12 opic (TV seriál)
Moje náruč (S01E13)
Paradox (S01E12)
Svědek (S01E11)
další epizody (6)
Dívka odjinud (TV seriál)
Here Comes the Night (S05E07)
2014 Gracepoint (TV seriál)
Kurýr (TV seriál)
Pravda (S02E10)
Městečko Haven (TV seriál)
Rozjímání (S05E11)
2013 Darknet (TV seriál)
Zločinná mysl (TV seriál)
The Hold Out (S02E05)
Lovci duchů (TV seriál)
Trial and Error (S08E14)
2012 Dívka odjinud (TV seriál)
Flesh and Blood (S02E22)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdochův večer v Kanadě (S05E12)
2011 Chaos (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Orfeus (S01E12)
Dívka odjinud (TV seriál)
Barometz. Trick. Pressure (S02E13)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Really You: Part 2 (S01E02)
Really You: Part 1 (S01E01)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Patogen (S02E04)
Intervence (S02E01)
Rozděleni (S01E12)
2009 Flashpoint (TV seriál)
Backwards Day (S01E11)
2008 Battlestar Galactica (TV seriál)
Faith (S04E06)
The Road Less Traveled (S04E05)
Smallville (TV seriál)
Zlom (S07E12)
2007 Battlestar Galactica (TV seriál)
Rapture (S03E12)
2006 Battlestar Galactica: The Resistance (TV seriál)
This Space for Rent (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
The Eye of Jupiter (S03E11)
Collaborators (S03E05)
Lay Down Your Burdens: Part 2 (S02E20)
další epizody (5)
Smallville (TV seriál)
Prázdnota (S05E17)
2005 Da Vinci's City Hall (TV seriál)
Instinkt zabijáka (TV seriál)
Robson Arms (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Labyrint (S02E05)
Smallville (TV seriál)
Lexovy Vánoce (S05E09)
2004 The Collector (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
Ztracená paměť (S03E19)
Hvězdná brána (TV seriál)
Karanténa (S08E03)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Enigma (S01E04)
2000 Na pomezí záhad (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky