foto

Sue Lloyd

  • nar. 7.8.1939
    Aldeburgh, Suffolk, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.10.2011 (72 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Beginner's Luck
1995 Bullet to Beijing (TV film)
1993 U.F.O.
1989 Miss Marple: A Caribbean Mystery (TV film)
1987 Eat the Rich
1980 Hra s diamanty
1979 Lady Oscar
The Bitch
1978 Pomsta Růžového pantera
The Stud
1977 No. 1 of the Secret Service
1976 Spanish Fly
1975 Ups and Downs of a Handyman, The
1974 Penny Gold
1972 Go for a Take
Innocent Bystanders
That's Your Funeral
1971 Percy
1969 Twinky
Where's Jack?
1968 Corruption
Operace Vzteklý pes
1965 Agent Palmer: Případ Ipcress
Hysteria
The Man in a Looking Glass (TV film)
1964 Zpropadená kariéra

TV seriály

1990 Zachovávat dekorum (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1985 Super Gran (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1981 Bergerac (TV seriál)
1980 Sherlock Holmes i doktor Watson (TV seriál)
1975 Inspektor Regan (TV seriál)
1971 Jason King (TV seriál)
Justice (TV seriál)
The Persuaders! (TV seriál)
Take Seven (E03)
1970 Crime of Passion (TV seriál)
His and Hers (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Peníze ke spálení (E15)
1969 Department S (TV seriál)
Hadleigh (TV seriál)
Take Three Girls (TV seriál)
1968 Journey to the Unknown (TV seriál)
1967 Dee Time (TV seriál)
1966 The Baron (TV seriál)
1964 Crossroads (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
1963 Festival (TV seriál)
Love Story (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1967 Omnibus (TV seriál)

Host

TV pořady

1972 Whodunnit? (TV pořad)
1971 The Two Ronnies (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky