foto

William S. Scharf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2006 Svoloči
2005 Generace X
2002 Hra o čas
1999 The Debtors
1998 Vášnivý tanec
1997 Stačí si přát
1996 Nezvaný host
1995 Čáry máry fuk
1994 Poldové a zloději
1993 Vycházející slunce
1991 A Star for Two
Women & Men 2: In Love There Are No Rules (TV film)
1990 Henry a June
1989 Nevinný muž
1988 Princ z Pensylvánie
Špinaví, prohnilí lumpové

TV seriály

2006 Unesený (TV seriál)
2005 Head Cases (TV seriál)
2003 Karen Sisco (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Závěr léta (S01E05)
Donny, málo jsme tě znali (S01E03)
Mister Sterling (TV seriál)
2002 The Court (TV seriál)
2000 The $treet (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky