foto

Doug Wert

  • nar. 31.7.1961 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Dark Honeymoon
2002 Fabled
1998 Napiš si svou smrt
Objekt mé touhy
Vášeň a zrada
1996 Wasp Woman, The (TV film)
1995 Baby Face Nelson
Hellfire (TV film)
Neporazitelný II
1994 Roswell (TV film)
Schůzka o půlnoci
1993 Draculovo vzkříšení
Rozsudek noci
1992 Crisis in the Kremlin
1991 Tajemství meče

TV seriály

2012 666 Park Avenue (TV seriál)
Diabolic (E06)
A Crowd of Demons (E05)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Totem (S12E20)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Plášť krále Artuše (S09E18)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Couples (S13E23)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Deep Vote (S11E24)
1998 Ranč v údolí (TV seriál)
1995 Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Konec cesty (S07E20)
1992 Likely Suspects (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Násilník (S05E12)
1991 P.S. Miluju tě (TV seriál)
1990 The Trials of Rosie O'Neill (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Rodina (S04E02)
1987 Joe Bob's Drive-In Theater (TV seriál) - a.z.
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace