foto

Brad Fischer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2018 Slender Man
Suspiria
2015 Truth
2013 Útok na Bílý dům
2010 Prokletý ostrov
2007 Zodiac

TV seriály

2018 Altered Carbon (TV seriál)

Dokumentární

2007 This Is the Zodiac Speaking

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace