foto

Tara Timpone

  • nar. 1962

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Dokonalé rande
2016 Kniha lásky
2014 Naboso
Sex Tape
2011 Svobodní se závazky
Zkažená úča
2010 Rande s hvězdou (TV film)
Z neoficiálních zdrojů
2009 All's Faire in Love
2007 Ambiciózní blondýnka
Neuvěřitelný život rockera Coxe
Vlastní pravidla
2006 Držte krok se Steinovými
Televizní hrátky
2004 Život s Helenou
2003 The Gin Game (TV film)
2002 Orange County
Ulejváci
Zero Effect (TV film)
2000 Attention Shoppers
Mambo Café
1998 Efekt nula

TV seriály

2019 Huangovi v Americe (TV seriál)
No Apology Necessary (S05E22)
Under the Taipei Sun (S05E21)
These Boots Are Made for Walkin' (S05E17)
další epizody (5)
2018 Huangovi v Americe (TV seriál)
Cousin Eddie (S05E08)
Sub Standard (S05E06)
Driver's Eddie (S05E04)
další epizody (4)
2017 Huangovi v Americe (TV seriál)
The Vouch (S04E08)
Four Funerals and a Wedding (S04E05)
First Day (S04E02)
další epizody (8)
2016 Huangovi v Americe (TV seriál)
Where Are the Giggles? (S03E08)
No Thanks-giving (S03E05)
Breaking Chains (S03E02)
One Mississippi (TV seriál)
New Contact (S01E06)
Let the Good Times Roll (S01E04)
Effects (S01E02)
The Grinder (TV seriál)
For the People (E20)
A System on Trial (E19)
From the Ashes (E17)
další epizody (6)
2015 The Grinder (TV seriál)
Grinder Rests in Peace (E09)
Buckingham Malice (E07)
A Bittersweet Grind (Une Mouture Amer) (E05)
další epizody (4)
Království (TV seriál)
Zákaz (S02E15)
Vyhnanství (S02E12)
2014 Království (TV seriál)
Útok (S02E09)
Tři královny (S02E06)
Korunovace (S02E03)
2013 Království (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Save Me (TV seriál)
Heal Thee (E04)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Diskotéka a Dračí doupě (E18)
Líbání a bubnování (E16)
Deníček (E10)
další epizody (4)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Hráči a naháči (E06)
Koledníci a výtržníci (E03)
Alko a nealko (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky