foto

Kate Siegel

  • nar. 9.8.1982 (38 let)
    Silver Spring, Maryland, USA

Zajímavosti o tvůrci (3)

Herecká filmografie

Filmy

2017 Gerald's Game
2016 Hush
Ouija: Zrození zla
2014 Demon Legacy
2013 Man Camp
Oculus
2012 Wedding Day
2007 Cesta do temnoty
Steam
The Curse of the Black Dahlia

TV seriály

2020 The Haunting (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Havaj 5-0 (TV seriál)
I ho'olulu, ho'ohulei 'ia e ka makani (S10E14)
2018 The Haunting (TV seriál)
Skličující ticho (S01E10)
Znamení času (S01E08)
Chvalozpěvy (S01E07)
další epizody (8)
2013 Mob City (TV seriál)
Stay Down (E06)
2012 The Unknown (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
47 vteřin (S04E19)
2010 Vražedná čísla (TV seriál)
A vítězem se stává... (S06E14)
2009 Posel ztracených duší (TV seriál)
This Joint's Haunted (S04E12)