foto

Channing Gibson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2004 Kráčející skála
2003 Od kolébky do hrobu
1998 Smrtonosná zbraň 4

TV seriály

1995 Murder One (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Policie New York (TV seriál)
Don We Now Our Gay Apparel (S02E09)
1994 The Byrds of Paradise (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
The Final Adjustment (S02E06)
Cop Suey (S02E03)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

1997 Murder One (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
další epizody (10)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (22)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky