foto

Gabi Decker

  • nar. 5.7.1956 (63 let)
    Ratingen, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 ProSieben FunnyMovie - Biss zur großen Pause - Das Highschool Vampir Grusical (TV film)
2002 Edgar Wallace - Die vier Gerechten (TV film)

TV seriály

2002 Comedy Kids (TV seriál)
1998 Varell & Decker (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Ach ja! - Comedy‑Klassiker präsentiert von Florian Schroeder (TV pořad)
Inka! (TV pořad)
2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
2006 Kult am Sonntag (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
2003 Genial daneben (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1976 Kölner Treff (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)
1969 ZDF Hitparade (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky