foto

Akihito Jošiie

  • nar. 6.8.1970 (49 let)
    Jokohama, prefektura Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Šin Godžira
2015 Aian guranma (TV film)
2013 Lovec sólokaprů - Poslední den hradu Azuči
2009 Goemon
MW dai 0 šó
Šizumanu taijó
2008 Boku no obáčan
Eiga: Kurosagi
2007 Crows Zero
Private Dreams (TV film)
2005 Beat Kids
Strange Circus: Kimjó na circus
2004 Casshern: První samuraj nového věku
2000 Scoutman
1997 Baunsu ko gaurusu

TV seriály

2018 Seigi no Se (TV seriál)
2017 Toga no Hito (TV seriál)
2014 Hero 2 (TV seriál)
Šinigami-kun (TV seriál)
2013 Keidži no manazaši (TV seriál)
Sora tobu kóhóšicu (TV seriál)
2012 Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
Vision: Koroshi ga mieru onna (TV seriál)
2011 11 nin mo iru! (TV seriál)
Boku to Star no 99 Nichi (TV seriál)
Hagane no Onna 2 (TV seriál)
Lady: Saigo no hanzai purofairu (TV seriál)
Seuteureinjeo 6 (TV seriál)
2010 Hagane no Onna (TV seriál)
Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Magerarenai Onna (TV seriál)
Massugu na Otoko (TV seriál)
Team Batista 2: General Rouge no Gaisen (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Fumó čitai (TV seriál)
Gōsuto furenzu (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
2001 Churasan (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace