foto

Mičiko Iwahaši

  • nar. 25.12.1968 (50 let)
    Nagoja, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Even: Kimi ni okuru uta
2016 Nakimuši Piero no kekkonšiki
Šin Godžira
2009 Džuon: Kuroi šódžo
2008 Akai ito
Ikigami
2007 Mikka Okure no Happy New Year! (TV film)
2004 Chichi no Umi, Boku no Sora (TV film)
Dr. Koto's Clinic Special (TV film)
2000 Yonimo kimyô na monogatari - Eiga no tokubetsu hen
1999 Kuroi ie

TV seriály

2019 In Hand (TV seriál)
Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2017 Code Blue 3 (TV seriál)
2015 Dekin no onna (TV seriál)
Gakko no Kaidan (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
Hottokenai madžotači (TV seriál)
Nezumi, Edo o haširu (TV seriál)
Senrjokugai sósakan (TV seriál)
2013 Misu pairotto (TV seriál)
2012 37 sai de iša ni natta boku: Kenšúi džundžó monogatari (TV seriál)
Mirai Nikki (TV seriál)
Rich Man, Poor Woman (TV seriál)
2011 Irjú sósa (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
Mori no Asagao (TV seriál)
2009 Ninkjó herupá (TV seriál)
Otokomae! 2 (TV seriál)
2008 Akai Ito (TV seriál)
2007 Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2000 Friends (TV seriál)
Rokubanme no Sayoko (TV seriál)
Straight News (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky