foto

Joey Sagal

  • nar. 12.2.1957 (63 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bad President
2016 Elvis & Nixon
2013 Not Another Celebrity Movie
2007 Kult
Maximální rychlost
Smrt modelky
2006 Úžasný Harold
2005 Země krvavého slunce
2004 Ledová planeta
2003 Ztracený poklad
2001 Operace Boeing 747
1998 Ať to stojí co to stojí
1996 Barb Wire
1995 Lovci lidí
1994 Senzační únos
1993 Marilyn a Bobby (TV film)
1992 Umění lovu
Ve stínu gangu
1989 Návrat muže z bažin
1987 Tajemné zlo
1986 Zúčtování
1985 Final Jeopardy (TV film)
1982 World War III (TV film)
1980 $5.20 an Hour Dream, The (TV film)

TV seriály

2013 Zákon gangu (TV seriál)
John 8:32 (S06E09)
2006 Nightmares and Dreamscapes: From the Stories of Stephen King (TV seriál)
2001 The Chronicle (TV seriál)
2000 Titáni (TV seriál)
1995 Ženatý se závazky (TV seriál)
Hladové štěně (S10E09)
1993 Policie New York (TV seriál)
Personal Foul (S01E06)
1991 Ženatý se závazky (TV seriál)
Peggy je těhotná (2. část) (S06E02)
1989 Dragnet (TV seriál)
1987 Ohara (TV seriál)
1984 Mike Hammer (TV seriál)
1981 Masada (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
Dukes Meet Cale Yarborough (S02E07)
Route 7-11 (S01E12)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Elvis & Nixon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky