foto

Klaus Bädekerl

  • nar. 30.8.1947 (73 let)
    Augsburg, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 No Time to Die
2002 Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
1978 Die gläserne Zelle
1974 Die Eltern (TV film)
1973 Marie (TV film)

TV seriály

1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1994 Die Kommissarin (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1985 Wochenendgeschichten (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Auf Achse (TV seriál)
1976 Lobster (TV seriál)
1974 Lokalseite unten links (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1987 Eurocops (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky