foto

Ahmir-Khalib Thompson

  • nar. 20.1.1971 (48 let)
    Philadelphia, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Soul
2019 Someone Great
2018 Boy Band
2016 Popstar: Never Stop Never Stopping
2013 In the Woods
2002 Karamelka
2001 Brooklyn Babylon
2000 Síla klamu

TV seriály

2016 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Everyone for Themselves (S04E08)
The World's Most Interesting Woman in the World (S04E01)
2015 Empire (TV seriál)
Et Tu, Brute? (S02E10)
The Jim Gaffigan Show (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Donna and Joe (S07E07)
2014 Amyino plodné lůno (TV seriál)
You Would Bang Her? (S02E01)
Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do umění sendviče (S05E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Kriminální historky (S15E18)
2013 Lucas Bros Moving Co (TV seriál)
2012 Cleveland show (TV seriál)
Menace II Secret Society (S04E02)
2007 Yo Gabba Gabba! (TV seriál)
iCarly (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

Dokumentární

2018 Phila.Sophical
2017 Americká 90. léta (TV seriál)
2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál)
Finding Joseph I
Hamilton's America (TV seriál)
Michael Jackson's Journey from Motown to Off the Wall
2015 808
All Things Must Pass
Amerika v sedmdesátých letech (TV seriál)
Amy
2014 Finding Fela!
Mr. Dynamite: The Rise of James Brown
2013 Americká 60. léta (TV seriál)
Finding the Funk
Our Vinyl Weighs a Ton: This Is Stones Throw Records
The African Americans: Many Rivers to Cross with Henry Louis Gates, Jr. (TV seriál)
2012 Michael Jackson: Bad 25
Sample This
2011 Beats, Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest
Black Power
2010 Everyday Sunshine: The Story of Fishbone
2009 Am I Black Enough for You
2006 Než hudba zahyne
2005 Block Party
2004 Jay-Z: Americký raper
2003 I Love the '70s (TV seriál)
2000 Freestyle: The Art of Rhyme

Hudební videoklipy

2010 Duck Sauce - Barbra Streisand (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Stucco
2016 Vincent-N-Roxxy
2014 Pět nejlepších

TV seriály

2016 Amyino plodné lůno (TV seriál)
Brave (S04E03)
2015 Amyino plodné lůno (TV seriál)
3 Buttholes (S03E10)
Wingwoman (S03E09)
Foam (S03E08)
další epizody (8)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)

Dokumentární

2011 Black Power

Host

TV pořady

2016 Night Train with Wyatt Cenac (TV pořad)
2011 Big Morning Buzz Live (TV pořad)
The Chew (TV pořad)
2010 A Night of 140 Tweets: A Celebrity Tweet-A-Thon for Haiti (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Watch What Happens: Live (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)
2001 Democracy Now! (TV pořad)
1997 Chris Rock Show, The (TV pořad)
1996 The Daily Show (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky