foto

Takeši Óbajaši

  • nar. 24.1.1942 (79 let)
    prefektura Okajama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Šin Godžira
2010 SP: The motion picture yabô hen
Yukizuri no Machi
2009 Ekiro (TV film)
2008 Achilles a želva
Chameleon
2007 Dobyvatel
Maiko haan!
2002 Eki ni tacu hito (TV film)
Koinu dan no monogatari
Pika*nchi Life Is Hard Dakedo Happy
1999 Godzilla 2000: Millenium
1996 Himo (TV film)
1985 Bishimai: hagu!
1983 Cumiki kuzuši
1977 Sabita honó

TV seriály

2014 Hanako to Anne (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
2011 Himicu čóhónin Erika (TV seriál)
Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
2010 Kasouken no Onna (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 CHANGE (TV seriál)
Joccu no uso (TV seriál)
Last Mail (TV seriál)
Šin kasóken no onna 8 (TV seriál)
2006 Atenšon purízu (TV seriál)
Kekkon shiki he ikō! (TV seriál)
Tokumei! Keiji Don Game (TV seriál)
Top Caster (TV seriál)
Unfair (TV seriál)
2005 Magari Kado no Kanojo (TV seriál)
2004 Medaka (TV seriál)
2003 Kao (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kisarazu Cat's Eye (TV seriál)
2000 Taiyo wa Shizumanai (TV seriál)
1994 Good Mourning (TV seriál)
Haru jo koi (TV seriál)
1992 Oretači Rookie Cop (TV seriál)
1990 Deka kizoku (TV seriál)
1985 Alsace no Aozora (TV seriál)
1981 Ore wa Omawari-kun (TV seriál)
1974 Ošidori ukjó torimonoguruma (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky