foto

Barry Del Sherman

  • nar. 10.11.1962 (56 let)
    Fontana, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Majnuni
2015 Yosemite
2013 Noc přichází
2012 Na cestě
2009 Gary's Walk
2007 Až na krev
2004 Kinsey
2002 Easter
Guide Season (TV film)
2001 Divoký kočky
Woman's a Helluva Thing, A (TV film)
2000 The Specials
1999 Americká krása
If... Dog... Rabbit...
Mascara
1998 Málem hrdinové
1997 Nerovná partie
Perfektní záskok
Player, The (TV film)
1996 Den nezávislosti
1995 Pán kouzel
1994 Bolestná realita
1992 Another Girl Another Planet
1991 Advokát chudých (TV film)

TV seriály

2016 Street Level: Behind the Scenes Featurrette (TV seriál)
2014 The Bridge (TV seriál)
Harvest of Souls (S02E06)
2010 Futurestates (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Důstojník v modrém (S01E09)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Blíženci (S03E02)
2002 Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Neighborhood (S02E08)
1997 Cracker (TV seriál)
1996 Policie z New Orleans (TV seriál)
1995 The Naked Truth (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Poison Ivy (S01E08)
1989 Lebkouni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace