foto

Ruth Moschner

  • nar. 11.4.1976 (44 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Rosamunde Pilcher: Nečekaná láska (TV film)
2008 African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda (TV film)

TV seriály

2013 In aller Freundschaft (TV seriál)
Berührungsangst (S16E07)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Černé ovce (S06E05)
1997 Das Amt (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Dokumentární

2019 Legendäre Frauen - glamourös, mutig faszinierend (TV film)
2018 Durch dick und dünn - Reiner Calmund wird 70! (TV film)
2015 Mit Bock durchs Land (TV seriál)
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Host

TV pořady

2020 Buchstaben Battle (TV pořad) - mod.
Wer sieht das denn?! (TV pořad) - mod.
2019 Das Quiz, für das Jörg Pilawa keine Zeit mehr hatte (TV pořad)
Küsst euch! - Die große Show zum CSD (TV pořad)
The Masked Singer (TV pořad)
Vorschrift ist Vorschrift (TV pořad)
2018 60 Jahre Stars am Herd - Von Toast Hawaii zum Veggieburger (TV pořad)
Bauerfeind - Die Show zur Frau (TV pořad)
Das große Promi-Flaschendrehen (TV pořad)
Genial daneben - Das Quiz (TV pořad)
Hund vs. Katze - Rütter gegen Boes (TV pořad) - mod.
Markus Krebs - Witzearena (TV pořad)
Was für ein Jahr! (TV pořad)
Wofür ist das denn? (TV pořad)
2017 Falscher Hase (TV pořad) - mod.
Genial daneben - Die Comedy Arena (TV pořad)
Grill den Profi (TV pořad) - mod.
Kölner Sommer Treff (TV pořad)
Nachsitzen! Promis zurück auf die Schulbank (TV pořad)
So tickt der Mensch (TV pořad)
2016 Reingelegt - Die lustigsten Comedy-Fallen (TV pořad)
2015 Alles Lüge oder was? (TV pořad) - mod.
Spiel für dein Land - Der große Länderwettstreit (TV pořad)
Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2013 Grill den Henssler (TV pořad) - mod.
Inka! (TV pořad)
2012 Jungen gegen Mädchen (TV pořad)
2009 5 gegen Jauch - Prominenten-Special (TV pořad)
2006 Kult am Sonntag (TV pořad)
2005 Dings vom Dach (TV pořad)
2004 Leute am Donnerstag (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1995 Goldene Henne (TV pořad)
1993 Weihnachten bei uns (TV pořad) - mod.
1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky