foto

Ingrid Steeger

  • nar. 1.4.1947 (72 let)
    Berlín, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Goldene Zeiten
2005 Pašák - Špinavý kšeft (TV film)
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
2000 Paul Is Dead
1999 Die blaue Kanone (TV film)
1998 Männer sind was Wunderbares - 24 Stunden Wahrheit (TV film)
1996 Rosamunde Pilcher: Zvláštní láska (TV film)
1993 Bock zuviel, Ein (TV film)
1990 Der Neue Mann (TV film)
1985 André schafft sie alle
1982 Wenn die Fernsehbilder plastisch werden - Ein dreidimensionales Experiment in zwei Teilen (TV film)
1978 Adolescenza morbosa
1976 Die Klempner kommen (TV film)
1974 Ein langer Ritt nach Eden
Strychnin und saure Drops (TV film)
1973 Hausfrauen Report international
Junge Mädchen mögen's heiß, Hausfrauen noch heißer
Liebe in drei Dimensionen
Liebesmarkt
1972 Auf Befehl erschossen - Die Brüder Sass, einst Berlins große Ganoven (TV film)
Bettkarriere
Blutjunge Verführerinnen 2
Blutjunge Verführerinnen 3. Teil
Die Autozentauren (TV film)
Goldene Banane von Bad Porno, Die
Hochzeitsnacht-Report
Krankenschwestern-Report
Massagesalon der jungen Mädchen
Mädchen, die nach München kommen
Schulmädchen-Report 3: Was Eltern nicht mal ahnen
Zum zweiten Frühstück: Heiße Liebe
1971 Blutjunge Verführerinnen
Die Tote aus der Themse
Ehemänner-Report
Lüsterne Türke, Der
Stewardessen, Die
1970 Die liebestollen Baronessen
1969 Rat' mal, wer heut bei uns schläft...?
1968 Der Gorilla von Soho
Der Partyphotograph
1966 À belles dents
1955 Drei Männer im Schnee

TV seriály

2003 Bewegte Männer (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
2000 Der Pfundskerl (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 Anrheiner, Die (TV seriál)
1995 Corinna (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Zwei alte Hasen (TV seriál)
1993 Große Bellheim, Der (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Familie Heinz Becker (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
Glückliche Reise (TV seriál)
Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1991 Zwei Schlitzohren in Antalya (TV seriál)
1990 Edgar, Hüter der Moral (TV seriál)
Pension Corona (TV seriál)
1988 Justitias kleine Fische (TV seriál)
Wilder Westen inclusive (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Losberg (TV seriál)
1984 Zwei schwarze Schafe (Geschichten aus Kalmüsel) (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Susi (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1975 Beschlossen und verkündet (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Lokalseite unten links (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1973 Klimbim (TV seriál)
1970 Die Theaterwerkstatt (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Dokumentární

1979 Tortur mit Torte - Wie macht man Klimbim und anderen Tingeltangel? (TV film)

Host

TV pořady

2013 Inka! (TV pořad)
2012 hallo hessen (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
2003 Maischberger (TV pořad)
2002 Ein roter Teppich für... (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1997 Herman & Tietjen (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Verstehen Sie Spaß? (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1975 Berlin grüsst Bern (TV pořad)
Treffpunkt Herz (TV pořad)
1974 Die Montagsmaler (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace