foto

Johnny Crawford

  • nar. 26.3.1946 (72 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Třinácté patro
1997 Rupert Patterson Wants to be a Super Hero (TV film)
1991 Gambler Returns: The Luck of the Draw, The (TV film)
1989 Dobrodružství Viléma Tella - a.z.
Vražda na Broadwayi
1983 Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues (TV film)
1981 Macbeth
1976 Střelec - a.z.
The Great Texas Dynamite Chase
1974 Inbreaker, The
Sonic Boom
1973 Naked Ape, The
1970 The Resurrection of Broncho Billy
1966 El Dorado
1965 Indian Paint
The Restless Ones
Village of the Giants
1958 The Space Children
1957 Courage of Black Beauty
1956 Muž v šedém flanelovém obleku

TV seriály

1988 Paradise (TV seriál)
1987 Villém Tell (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Movie Macabre (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 Cade's County (TV seriál)
1968 Hawaii Five-O (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1963 Mr. Novak (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1959 Rawhide (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Mr. Adams and Eve (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The O. Henry Playhouse (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
The Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Crossroads (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
The Mickey Mouse Club (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
1951 Adventures of Wild Bill Hickok (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1961 Thank Your Lucky Stars (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1960 About Faces (TV pořad)
Here's Hollywood (TV pořad)
1957 The Frank Sinatra Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace