foto

Tony Cranstoun

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Vivárium
2018 Johnny English znovu zasahuje
2017 Good Favour
2016 In View
Rande pro šílenou Mary
2014 From the Dark
S láskou, Rosie
Vyhrát zlatou
2013 Dávám tomu rok
2011 Smrt superhrdiny
2010 When Harvey Met Bob (TV film)
2009 Hamlet (TV film)
Irská odplata
2008 V hlavní roli já
2007 Prázdniny pana Beana
Starožitníkův krám (TV film)
2005 Zkáza spolku gentlemanů
2003 Danielle Cable: Eyewitness (TV film)
The Second Coming (TV film)
2001 Now You See Her (TV film)
1990 Krysař (TV film)

TV seriály

2014 Amber (TV seriál)
Ben (E04)
Charlie (E03)
Maeve (E02)
další epizody (4)
2012 Vexed (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2010 Him & Her (TV seriál)
2008 Wallander (TV seriál)
2006 Jam & Jerusalem (TV seriál)
The Street (TV seriál)
2005 All About George (TV seriál)
Funland (TV seriál)
2004 Island at War (TV seriál)
2003 Blue Murder (TV seriál)
Early Doors (TV seriál)
2002 Stan the Man (TV seriál)
Sága rodu Forsytů (TV seriál)
2001 Bob & Rose (TV seriál)
2000 Clocking Off (TV seriál)
Safe as Houses (TV seriál)
1999 Liga gentlemanů (TV seriál)
Queer as Folk (TV seriál)
Šest v tom (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
1998 The Royle Family (TV seriál)
1997 Grand, The (TV seriál)
1995 Zlatá klec (TV seriál)
1993 Bedna (TV seriál)
1991 In Suspicious Circumstances (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)

Dokumentární

2019 Best Before Death
2018 While You Live, Shine
2017 Voyager: Nejzazší hranice
1990 Cutting Edge (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky