foto

Melinda Culea

  • nar. 5.5.1955 (65 let)
    Western Springs, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Smrt nečeká
1998 Cíl: Země (TV film)
1996 Pohřbená tajemství (TV film)
1995 Zoufalý a nebezpečný (TV film)
1994 Přepadení na východě
Vzpomínky na vraždu (TV film)
1992 Očima vraha (TV film)
1991 Král rybář
1986 Dear Penelope and Peter (TV film)
1982 Rules of Marriage, The (TV film)
1981 Dear Teacher (TV film)

TV seriály

1999 Rodinné právo (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Instinkt (S06E16)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1995 Brotherly Love (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Food Chains (S01E03)
1992 Likely Suspects (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Vyděděnec (S05E17)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Test (S01E18)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1984 Glitter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
A Nice Place to Visit (S01E13)
The Beast from the Belly of a Boeing (S01E12)
Till Death Do Us Part (S01E11)
další epizody (13)
Hotel (TV seriál)
1982 Gavilan (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
The Devlin Connection (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

1993 Knots Landing Block Party, The (TV film) - a.z.

Host

TV pořady

1983 Battle of the Network Stars XV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky