foto

Cristiana Capotondi

  • nar. 13.9.1980 (39 let)
    Řím, Lazio, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 La notte è piccola per noi
Pozor na gorilu
2018 Jméno ženy
Renata Fonte (TV film)
2017 Metti una notte
Super vacanze di Natale - a.z.
2016 7 minuti
Io ci sono (TV film)
Tommaso
2015 Una casa nel cuore (TV film)
2014 Amori elementari
Soap Opera
Un marito di troppo (TV film)
Un ragazzo d'oro
2013 Amiche da morire
Indovina chi viene a Natale?
Mafie vraždí jenom v létě
2012 Barabbas (TV film)
Il peggior Natale della mia vita
L'olimpiade nascosta (TV film)
2011 Kryptonit!
L'Infiltré (TV film)
La peggior settimana della mia vita
Svatá rodina
2010 Dalla vita in poi
Pašije
2009 Císařovna Sissi (TV film)
Ex
2008 Rebeka (TV film)
2007 Come tu mi vuoi
Scrivilo sui muri
Vicerè, I
2006 Joe Petrosino (TV film)
Noc před zkouškami
2004 Christmas in Love
Luisa Sanfelice (TV film)
O nic mi nešlo
Part Time (TV film)
Virginia, la monaca di Monza (TV film)
2002 Casa dell'angelo, La (TV film)
Mladý Casanova (TV film)
2000 Piovuto dal cielo (TV film)
1999 Il cielo in una stanza
1998 Nero per casa, Un (TV film)
1995 Vacanze di Natale 95

TV seriály

2020 Bella da morire (TV seriál)
2019 Ognuno è Perfetto (TV seriál)
2012 Merlin (TV seriál)
2004 Síla intrik (TV seriál)
2002 Io ti salverò (TV seriál)
2001 Angelo il custode (TV seriál)
Compagni di scuola (TV seriál)
1999 Anni '60 (TV seriál)
1998 Anni '50 (TV seriál)
S.P.Q.R. (TV seriál)
1994 Italian Restaurant (TV seriál)
1993 Příteli můj (TV seriál)

Dokumentární

2014 Enrico Lucherini: Ne ho fatte di tutti i colori
2010 L'ultimo gattopardo: Ritratto di Goffredo Lombardo

Režijní filmografie

Dokumentární

2015 Milano 2015

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2015 Milano 2015