foto

Julia Rose

  • nar. 13.4.1973 (47 let)
    Lusaka, Zambie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Gully
2012 Sweet Old World
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2009 Desert Vows
Fist Full of Love
Perfect Sleep, The
2007 Ve spárech Gargoylů (TV film)
2005 Dobyvatelé rudé planety (TV film)
2003 Hang Time
Lepší pozdě nežli později
Návrat do netopýří jeskyně: Adam a Burt po třiceti letech (TV film)
1989 Rude Awakening
1986 Tajemství rajského ostrova (TV film)

TV seriály

2018 Lehké jako pírko (TV seriál)
…Dead as a Doornail (S01E03)
2017 Flaked (TV seriál)
Day Five (S02E05)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Za každou cenu 2/4 (S06E11)
2016 Flaked (TV seriál)
Rose (S01E03)
2011 The Lying Game (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Rodinná praxe (S07E11)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Tanec s rybami (S02E05)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvá neznámá (S02E04)
2003 Star Trek: Enterprise (TV seriál)
Anomálie (S03E02)
Dva z Queensu (TV seriál)
Doug Less I (S06E01)
1996 Správná Susan (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2009 Fist Full of Love

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky