foto

Annika Hallin

  • nar. 16.2.1968 (51 let)
    Hägersten, Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
Moje malá sestra
Podle pravidel
Samma som du
2014 Pojken med guldbyxorna
2013 Fjällbackamorden: Strandridaren (TV film)
Zločiny z vášně: Tichý zabiják (TV film)
2012 Som en Zorro
Výpadky proudu
2011 Pax
Stockholm East
2009 Dívka
Dívka, která kopla do vosího hnízda
Dívka, která si hrála s ohněm
Muži, kteří nenávidí ženy
Zářící hvězdy
2008 Arn - Riket vid vägens slut
Patrik - věk 1,5
2007 Arn
2006 Když padne soumrak
2005 Zimní polibek
2000 Čarodějnice v rodině

TV seriály

2018 Det som göms i snö (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (5)
Sthlm Rekviem (TV seriál)
Blodsband: Del 2 (E04)
Blodsband: Del 1 (E03)
Oönskad: Del 2 (E02)
další epizody (4)
2017 Black Widows (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (7)
Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (4)
2015 Modus smrti (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (4)
Okupace (TV seriál)
Květen (S01E02)
Duben (S01E01)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Případy Anniky Bengtzonové (TV seriál)
Rudý vlk (E04)
2011 Anno 1790 (TV seriál)
2010 Drottningoffret (TV seriál)
Kommissarie Winter (TV seriál)
Millennium (TV seriál)
Luftslottet som sprängdes, del 2 (E06)
Luftslottet som sprängdes, del 1 (E05)
Flickan som lekte med elden, del 1 (E03)
další epizody (4)
Solsidan (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Arvet (S02E11)
2009 De halvt dolda (TV seriál)
Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
Maria Wern (TV seriál)
2006 Cesta k vítězství (TV seriál)
2004 Graven (TV seriál)
2003 Ramona (TV seriál)
2002 Skeppsholmen (TV seriál)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Okänd avsändare (S02E05)
2000 Soldater i månsken (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace