foto

Imke Büchel

  • nar. 1961
    Eutin, Schleswig-Holstein, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Polizeiruf 110: Söhne Rostocks (TV film)
2019 Narušitel systému
2016 Prvotní štěstí
Schubert in Love
2015 Simon sagt auf Wiedersehen zu seiner Vorhaut (TV film)
2014 Nejhledanější muž
2011 Die Räuberin
2009 Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
2008 Der rote Punkt
2007 Früher oder später
Ganz weiss draussen (studentský film)
2006 Paulino tajemství
2004 Erbsen auf halb 6
2000 Heimkehr der Jäger
Jetzt oder nie - Zeit ist Geld
1990 Zukünftigen Glückseligkeiten, Die (TV film)

TV seriály

2018 Beste Schwestern (TV seriál)
Die Dickhäuter (S01E05)
2013 Heldt (TV seriál)
2010 Poslední polda (TV seriál)
Poslední kolo (S01E01)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Tlusťoch (TV seriál)
Zklamané naděje (S01E06)
Věřte mi! (S01E03)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky