foto

Tošihiro Jašiba

  • nar. 2.10.1971 (49 let)
    Soka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Food Luck
Ijaši no kokoromi: Džibun o suki ni naru hóhó
2019 Uči no šicudži ga iu koto ni wa
2018 Karé raisu: Curry and Rice
Paddington hacu 4.50 (TV film)
Šindžuku punch
2017 Gekidžóban dóbucu sentai džúódžá vs nin'nin'džá: mirai kara no messédži from súpá sentai
2016 Jungle Fever (TV film)
Šuriken sentai nin'nindžá tai rešša sentai tokkjúdžá: The Movie nindža in wandárando
2015 Aian guranma (TV film)
Džama: Šufu ga očita hamecu no miči (TV film)
2014 Shi no Hasso (TV film)
Umoreru (TV film)
2013 Eien No Zero
Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Kaibutsu (TV film)
Love-Craft Girl
Mizuki Šigeru no gegege no kaidan (TV film)
2012 Aokigahara
2011 O mé matce
Propose Kyodai (TV film)
2010 Space Battleship Yamato
2009 Bokura wa Ano Sora no Shita de
Daikó no susume
Shûkatsu no musume (TV film)
2008 Dai ni šašinbu
Der rote Punkt
2007 Densen uta
Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)

TV seriály

2020 Keidži to Kendži: Šokacu to čiken no 24-dži (TV seriál)
2019 Good Wife (TV seriál)
Sono otoko, kuro ka širo ka (E02)
Heaven? Gokuraku restaurant (TV seriál)
Kinó nani tabeta? (TV seriál)
2018 99.9: Keidži senmon bengoši (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2017 Ai šiteta tte, himicu wa aru (TV seriál)
2016 Budokan (TV seriál)
Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Hope: Kitai zero no šinnjú šain (TV seriál)
Doctor X: Gekai Daimon Mičiko (TV seriál)
OPE.09 (S04E09)
2015 Wakakozake (TV seriál)
2014 Akka (TV seriál)
Cinderella Date (TV seriál)
Joru no sensei (TV seriál)
2013 Minna! Esupá da jo! (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
dinner (TV seriál)
2012 Papadoru! (TV seriál)
Rígaru hai (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
Toši densecu no onna (TV seriál)
Vision: Koroshi ga mieru onna (TV seriál)
2011 Kaseifu no Mita (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2008 Pandora (TV seriál)
2006 Koi suru ničijóbi: New Type (TV seriál)
2005 Akai Giwaku (TV seriál)
2003 Bakuryû sentai Abaranger (TV seriál)
Hakoiri Musume (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky